Welkom

We verwelkomen je heel graag als nieuw lid van Karateclub Brugge. Als je bij ons traint ben je steeds goed verzekerd via de Vlaamse Karate Federatie, ook voor proeflessen.

Via het online inschrijvingsformulier zullen we een aantal van je persoonsgegevens vragen, nodig om je inschrijving in onze club en bij de Vlaamse Karate Federatie te kunnen voltooien. Hoe de club deze persoonsgegevens verwerkt kan je in onze privacyverklaring nalezen.

Inschrijven is ook nodig voor een proefles en houdt geen verplichting in. Als je beslist om geen lid te worden, zullen we je gegevens opnieuw verwijderen.

Opmerking: het inschrijvingsformulier kan soms wat tijd nodig hebben om te laden of bij eerste opstart een foutmelding geven (bv. 502 Bad Gateway). Het volstaat dan meestal om even de pagina te verversen. Sorry voor dit ongemak.