Seizoen 2023-2024

Karate Vlaanderen nieuws

Nieuws en foto's van vorige seizoenen

Het gebruik van foto's van Karateclub Brugge is enkel toegestaan mits schriftelijke toestemming van de club. Voor meer info, contacteer info@karateclubbrugge.be.

Nog wat foto's

Zondag 17 september heeft ook Marco de fotograaf in zich nog 'ns bovengehaald om wat foto's te maken van de zondagtrainging...

De eerste zondagtrainingen

Hierbij nog enkele actiefoto's van de eerste zondagtrainingen. Met dank aan fotograaf Yves.

De eerste avondtraining van het seizoen

Ook voor de eerste training op dinsdag was het een mooie opkomst met enkele leden die niet enkel nog op zondag komen, maar ons eveneens op de avondtrainingen vervoegen en enkele nieuwelingen.

De 1ste training van het nieuwe seizoen

Met zo'n 124 waren we vandaag bij de start van het nieuwe seizoen. Veel nieuwelingen die eens komen proeven van onze sport en er hopelijk nog niet genoeg van gekregen hebben en zullen aansluiten bij onze club. En veel doorzetters van de vorige seizoenen die we opnieuw mochten verwelkomen.

Terwijl de trainers hun groepen fysiek en technisch bezig hielden, namen onze voorzitter Marco en Yves de administratie voor hun rekening.

Vrije trainingen in augustus

Sinds midden augustus waren er vrije trainingen voorzien op dinsdag- en donderdagavond. Donderdag 31 augustus was de laatste vrije training en vanaf zondag beginnen we er weer echt aan. Sommigen al wat beter voorbereid dan anderen dus...